Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/pondokkita.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/pondokkita.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/pondokkita.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Over ons – Pondok Kita skip to Main Content

Over Pondok Kita

Pondok Kita is begin januari 2014 begonnen in een bescheiden opzet als onderhuurder in de bekende Asia Golden Dragon toko in winkelcentrum Kronenburg. Met twee vitrines worden er tot op de dag van vandaag meer dan 30 verschillende authentiek Indonesische gerechten aangeboden. Per december 2015 heeft Pondok Kita een tweede vestiging aan de Markt in het centrum van Arnhem geopend. Daar is het naast de afhaal tevens mogelijk een (lunch-)maaltijd te nuttigen of een hapje en een drankje.

De naam ‘Pondok Kita’ kan vrij vertaald worden als ‘ons kleine huisje’ en het moet gezegd worden, qua vloeroppervlak zijn beide locaties ook niet heel erg groot. Laat u zich echter niet misleiden door de kleinschalige opzet, maar laat u zich verrassen door een keur aan authentiek smakende gerechten!

Pondok Kita rekent het promoten van de Indonesische keuken in de Nederlandse samenleving als bijdrage aan de verrijking van de Nederlandse eetcultuur en ter bevordering en versteviging van de banden tussen Nederland en Indonesië tot haar missie.

Pondok Kita bereidt daartoe heerlijk authentiek eten uit de Indonesische keuken welke u vers gekoeld bij ons kunt afhalen. Hierbij verwerkt Pondok Kita alleen premium verse producten, kruiden en specerijen in haar gerechten en haar eigen bereidde bumbu’s, zonder gebruik te maken van toegevoegde additieven zoals kunstmatige smaakversterkers of conserveermiddelen. Dit zorgt voor een pure en authentieke smaakbeleving zonder een droge mond of hoofdpijn achteraf.

“Wij brengen de traditionele Indonesische keuken en gastvrijheid naar Nederland. Goed eten, zonder kunstmatige smaakversterkers”

Pondok Kita is medio 2014 volledig overgestapt op grootkeukentechnieken voor de bereiding van haar gerechten. Met haar eigen ontwikkelde processen en technieken volledig gebaseerd op de grootkeuken loopt Pondok Kita voorop in de Indonesische keuken. Ze waarborgt hiermee een constante, hoge kwaliteit en voedselveiligheid terwijl de authentieke smaakbeleving behouden is gebleven.

Echter, ervaren is geloven. Kom dus gerust eens langs in ons kleine huisje en laat u verrassen door de bijzonder authentieke smaak van onze gerechten.

Back To Top